POČETNA

ICT MANAGEMENT

Prepustite brigu o Vašem informatičkom sustavu nama. Brinući se o svakom detalju, od nabavke do održavanja, od hardvera do softvera, djelujući preventivno i promptnim odzivom, produljujemo vijek trajanja Vaše IT imovine te Vašem poslovanju osiguravamo visoko kvalitetnu podršku uz dostupnost 24/7. Upravljanje može podrazumijevati i upravljanje ICT uslugama koje koristite od strane drugih tvrtki kao i korištenje softverskih licenci pri čemu osiguravamo njihov racionalan trošak te razinu kvalitete. Rasterećeni tih briga, posvećujući je profesionalnom stručnom osoblju, možete se u potpunosti posvetiti Vašem poslovanju.

CONSULTING

U donošenju odluka u nabavci informatičke i telekomunikacije opreme, odabiru rješenja za Vaše poslovanju ili u rješavanju problema poslovanja, uštedite nepotreban trud i neracionalno trošenje novca. Obratite nam se za stručan i poslovan savjet. Naše iskustvo u primjeni tehnologije Vam može pomoći da izbjegnete pogrešne odluke koje neće ispuniti Vaša očekivanja, ali i da ih primjenite shodno pozitivnim iskustvima drugih tvrtki iz Vaše industrije. Prethodnim upoznavanjem s Vašim poslovanjem, izrađujemo kratkoročne i dugoročne planove razvoja, studije isplativosti investicija te Vas povezujemo s renomiranim tvrtkama koje mogu ispuniti Vaše specifične zahtjeve.

SOLUTIONS

Nudimo gotova informatička i telekomunikacijska rješenja, hardverska i softverska, lako prilagodljiva Vašem poslovanju. Izradili smo ih kao odgovor na neispunjene potrebe dinamičnih i tehnologijski vrlo zahtjevnih malih i srednjih tvrtki, a prema najnovijim dostignućima tehnologije te najboljim praktičnim iskustvima modernog poslovanja. Koristimo snagu moderne komunikacije, Interneta, kako bi Vam omogućili laku dostupnost poslovanju i poslovnim informacijama bez potrebe za nepotrebnim skupim investicijama u informatičku opremu.